NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

DANVA og Dansk Miljøteknologi gentager endnu engang successen og afholder i efteråret 2019 og foråret 2020 et nyt vandpolitisk netværk

DANVA og Dansk Miljøteknologi er godt i gang med en ny omgang vandpolitisk netværk. De tre første møder blev afholdt i efteråret 2019 og januar 2020.

Overskrifterne for de tre første møder så sådan ud:

  • 15. november: Hvordan går Danmark forrest med ny miljøpolitik, der fremmer nye løsninger og digitalisering i den danske vandsektor
  • 2. december: Hvordan den nye økonomiske regulering af vandsektoren kommer til at fremme innovation og teknologiudvikling i vandsektoren
  • 8. januar: Hvordan den danske vandsektor bidrager til en kommende klimalov- og handlingsplan   

Se hele programmet for 1. runde her her

Pga. corona situationen har vi været nødsaget til at udsætte de 3 møder, der oprindeligt skulle have været afholdt i foråret 2020. Nu er vi heldigvis klar med et opdateret mødeprogram og en spændende dagsorden for de 3 møder.

Overskrifterne for de næste 3 møder ser sådan ud: 

  • 8. oktober: Verdensmål i VandsektorenPraktiske erfaringer og eksempler fra forsyninger og virksomheder på, hvordan Verdensmålene kan bruges i vandsektoren og hvordan vi kan bruge verdensmålene til at levere på miljøkrav?
  • 2. november: Vand, forskning og udvikling – hvor er pengene?Hvilken rolle spiller forskning, udvikling og innovation i bestræbelserne på at forfølge en effektiv og bæredygtig vandsektor?
  • 3. december: Bedre sammenhæng og planlægning i vandsektorenPå mødet fokusere vi på problemstillinger i relation til behov for mere sammenhæng i planlægningen, herunder ift. opgavefordeling mellem ejerkommuner og forsyninger. 

Se hele programmet samt politiske gæster for 2. runde her

Tilmeld dig her

Carl-Emil Larsen, direktør DANVA og Søren Bukh Svenningsen, direktør Dansk Miljøteknologi