NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

DANVA og Dansk Miljøteknologi gentager endnu engang successen og afholder i efteråret 2019 og foråret 2020 et nyt vandpolitisk netværk

DANVA og Dansk Miljøteknologi holder en ny omgang vandpolitisk netværk. Datoerne for de tre første møder lægger fast. Der er politikere med på alle sessioner, hvor der også vil være oplæg fra toneangivende vandforsyninger, virksomheder og forskere.

Overskrifterne for de tre første møder ser sådan ud:

  • 15. november: Hvordan går Danmark forrest med ny miljøpolitik, der fremmer nye løsninger og digitalisering i den danske vandsektor med MF’er Mette Gjerskov (ny miljø- og verdensmålsordfører for Socialdemokratiet). Der vil bl.a. være oplæg til diskussion fra Ole Øgelund direktør fra Vand og Affald, Svendborg Forsyning og Morten Fjerbæk, Direktør i Envidan.

 

  • 2. december: Hvordan den nye økonomiske regulering af vandsektoren kommer til at fremme innovation og teknologiudvikling i vandsektoren med MF’ere Anne Paulin (Socialdemokratiet) og Carsten Kissmeyer, Venstre som er nye forsyningsordførere. Oplæg til diskussion ved: Ole Adeler, Forsyningsdirektør HOFOR og Jørn Jespersen, direktør Dansk Miljøteknologi.

 

  • 8. januar: Hvordan den danske vandsektor bidrager til en kommende klimalov- og handlingsplan med MF’er Signe Munk (klima, miljø- og forsyningsordfører fra SF) og MF’er Katarina Ammitzbøll (Konservative – medlem af Klima, energi og forsyningsudvalget og ordfører for forskning og udvikling, EU og udviklingsbistand). Oplæg til diskussion ved: Lars Schrøder, direktør Aarhus Vand, Theis Gadegaard, forretningschef Krüger og professor Brian Vad Mathiesen, Aalborg Universitet (TBC)

   

De tre første møder foregår hos HOFOR i København. Tilmelding går efter først til mølle, og vi har maksimalt plads til 50 deltagere. De næste tre møder afholdes i april, maj og juni og planlægges i dialog med deltagerne.

Der blev åbnet for tilmeldingerne i sidste uge og der er allerede godt gang tilmeldingerne. Så skynd dig, hvis du vil sikre dig og din virksomhed en plads.

Se mere om program og tilmelding her

Carl-Emil Larsen, direktør DANVA og Jørn Jespersen, direktør Dansk Miljøteknologi