NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

NYT VANDPOLITISK NETVÆRK

DANVA og Dansk Miljøteknologi gentager endnu engang successen og afholder i efteråret 2019 og foråret 2020 et nyt vandpolitisk netværk

DANVA og Dansk Miljøteknologi holder en ny omgang vandpolitisk netværk. Datoerne for de tre første møder lægger fast. Der er politikere med på alle sessioner, hvor der også vil være oplæg fra toneangivende vandforsyninger, virksomheder og forskere.

Overskrifterne for de tre første møder ser sådan ud:

  • 15. november: Hvordan går Danmark forrest med ny miljøpolitik, der fremmer nye løsninger og digitalisering i den danske vandsektor med MF’er Zenia Stampe (miljøordfører for det Radikale Venstre). Der vil bl.a. være oplæg til diskussion fra Ole Steensberg Øgelund direktør fra Vand og Affald, Svendborg Forsyning, Morten Fjerbæk, Direktør i Envidan og Niels Peter Revsbeck, professor og centerleder ved Watec, Aarhus Universitet.

 

  • 2. december: Hvordan den nye økonomiske regulering af vandsektoren kommer til at fremme innovation og teknologiudvikling i vandsektoren med MF’ere Anne Paulin (Socialdemokratiet) og Carsten Kissmeyer, Venstre som er nye forsyningsordførere. Oplæg til diskussion ved: Ole Adeler, Forsyningsdirektør HOFOR og Jørn Jespersen, direktør Dansk Miljøteknologi.

 

  • 8. januar: Hvordan den danske vandsektor bidrager til en kommende klimalov- og handlingsplan med MF’er Signe Munk (klima, miljø- og forsyningsordfører fra SF) og MF’er Katarina Ammitzbøll (Konservative – medlem af Klima, energi og forsyningsudvalget og ordfører for forskning og udvikling, EU og udviklingsbistand). Oplæg til diskussion ved: Lars Schrøder, direktør Aarhus Vand og Theis Gadegaard, forretningschef Krüger.

   

De tre første møder foregår hos HOFOR i København. Tilmelding går efter først til mølle, og vi har maksimalt plads til 50 deltagere. De næste tre møder afholdes i april, maj og juni og planlægges i dialog med deltagerne.

Der blev åbnet for tilmeldingerne i sidste uge og der er allerede godt gang tilmeldingerne. Så skynd dig, hvis du vil sikre dig og din virksomhed en plads.

Se program for 1. runde her

Se program for 2. runde her

Tilmeld dig her

Carl-Emil Larsen, direktør DANVA og Søren Bukh Svenningsen, direktør Dansk Miljøteknologi